keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sairastelua ja Turkin ostokset

Oon ihan pipi, hirmu huono olo kokoajan. Keuhkoihin, keuhkoputkeen sekä kurkkuun sattuu jatkuvalla syötöllä eikä mikään tunnu auttavan. Kuumekkin nousi eilen 38 paikkeille, onneksi ei enenpää! Harmittaa vaan että tulin juuri nyt kipeäksi kun mulla on ylihuomenna soveltuvuuskoe sinne uuteen kouluun sekä viikonloppuna työhaastattelu Naantalin Kylpylässä. Ei auta kun toivoa että olo paranis sillä nyt on tärkeitä juttuja tiedossa, joissa pitäis olla mahdollisimman skarppina. 

Raisioon lähtö siirtyi siis huomiselle ja mulla on ollut koko päivä aikaa lepäillä, ja mikä parasta, kuvata Turkin ostokset! Tästäkään en selvinnyt ilman kommelluksia, kamerani muistikortti nimittäin halkesi eikä kamera suostu sitä enää tunnistamaan. Ei siis auttanut muuta kuin kuvailla ostokset iPhonella. Ostoksista vielä senverran, että en ostellut itselleni oikeastaan mitään muuta kuin sen mitä olin suunnitellutkin. Eli mitään heräteostoksia juurikaan en tehnyt. Panostin sitten enemmänkin tuliaisiin poikaystävälle ja muutamalle kaverille, ne saikin oikeen kunnon satsit tuliaisia ;) 













Ostosten aitoudesta sen verran, että jokainen varmasti tietää myydäänkö Turkissa aitoja vaiko ei. Musta ei henkilökohtaisesti oo mitään väärää ostaa feikkiä laukkua, eikä se oo mun mielestä millään tapaa noloa. Jos tykkää laukun ulkonäöstä, eikä niinkään sen merkistä, miksi pitäisi ostaa se lähes tonnin laukku, kun saman mallisen (toki huonolaatuisemman) saa esim Turkista 20e.. Noh mutta nää on mielipideasioita tietenkin ja jokaisella on oma mielipide :) Ostosten hinnoista voisin sen verran vielä mainita et kallein ostos reissulla oli 25e hintainen, toi MK:n eka laukku. Muiden ostosten hinta olikin sit 8-20e eli ei kallista ollenkaan. Vaatteita ei tosiaan tullut ostettua hirveitä määriä, sillä Turkissa on enemmänkin basaareja. "Oikeita" vaatekauppoja on vain lähinnä isommissa kaupungeissa, ja itse en satu pahemmin välittämään basaarien rytkyistä. Noikin paidat mitä ostin ovat Antalyasta, eli pikkusen isommasta kaupungista johon yhtenä päivänä matkustimme taksilla :) siitä sitten enemmän  kunhan pääsen laajemman Turkkipostauksen pariin !

Nyt kaikki laittaa maikkarin päälle ja kannustamaa Suomen voittoon ;)

1 kommentti:

  1. Mun mielestä myöskään noissa feikeissä ei oo mitään vikaa. Ostin itse viime espanjan reissulta pari Burberryn laukkua jotka sillä samalla kuosilla näyttää ihan aidolta. Tosin nyt huomaa melkein joka päiväisessä käytössä (on mulla koululaukkuna) että on feikki.. :( aidosta ois tuskin irronnut tuo merkkilaatta irti ja saumat repsottaa.. :D mutta ihana se on silti, ja käytänki sitä nyt sillä tavalla että se mistä se merkki on irronnut, on aina mua itteeni päin, eikä siis näy muille. Mutta todella kauniita laukkuja noi sinunkin ostamat! :) oli varmasti huippu reissu, mä haluaisin myös käydä turkissa, tuo espanja ja kanariansaaret on jo niin nähty. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.