torstai 30. toukokuuta 2013

Ripset

Varsinkin instagramin puolella mua seurailevat ovat tulleet kyselemään mitä ripsiä käytän, joten ajattelin tehdä oman postauksen aiheesta. Olen siis käyttänyt ripsiä lähes päivittäin ylä-asteen alusta lähtien, eli n. 5 vuotta. Sinä aikana olen kokeillut kaikkea H&M ja Seppälän ripsistä Inglotin ja Make Up Storen ripsiin saakka. Lemppareiksi ovat kuitenkin osoittautuneet Seppälän eylure ripset, joiden valmistus lopetettiin tänä keväänä. Mun oli siis aika lähteä metsästämään korvaavia ripsiä, ja mutkien kautta löysinkin mulle juuri sopivat! Tällä hetkellä siis silmiäni koristavat niinsanotut tuplaripset, eli kahdet ripset yhdistettynä/päällekkäin. Olen siis siirtynyt kokonaan Ardellin ripsiin, niitä saa mm. Punanaamiosta sekä Nellyltä. Itse kuitenkin tilaan omani eBaysta, jolloin pääsen huomattavasti halvemmalla. Ardellin ripsistä käytössä numerot #111 sekä #113







Eli ensin leikkaan ripset sopivan mittaisiksi ja asettelen ne päällekkäin. Ripsien tohon "nauhaan" laitan sitten sopivasti Eyluren ripsiliimaa ja odottelen noin puoli minuuttia että liima kuivahtaa vähän. Sitten vaan ripset silmille ja menoksi! Yritin tehdä ripsien laitosta videonkin, mutta otin sen iPhonella, enkä osaa sitä tänne lisätä.. Ehkä joskus sitten.


Onko lukijoiden joukossa muitakin tekoripsiin addiktoituneita?

12 kommenttia:

  1. laitatko joka aamu uudet vai nukutko noilla? aattelin et noitahan menee sit ihan älyttömän paljon jos aina otat pois :D ja eiks noi katko omii ripsii?

    t. en ole koskaan onnistunut laittamaan tekoripsiä itselleni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis otan noi aina yöksi pois, mutta samoja voi käyttää useaan kertaan. Mulla yhdet ripset kestää n. 3 viikkoa. Ei ainakaan mulla ole katkonut ripsiä :)

      Poista
  2. Mikset laita ihan kunnollisia ripsienpidennyksiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näe mitään syytä ottaa koska olen näilläkin pärjännyt viisi vuotta ongelmitta. Tulee paljon halvemmaksi, pysyvät nätimpä kauemmin eivätkä kuluta omaa ripseä.

      Poista
  3. eikö se liima kasaannu niihin ja tuu semmoseksi tönköksi? :o
    ps. voiii, koita saada se video lisättyä, mäkin haluaisin oppia laittaan noita, ne aina alkaa repsottaa jommasta kummasta reunasta enkä osaa laittaa niitä oikealle kohdalle :( :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irroitan liimajäämät aina käytön jälkeen! Voin yrittää ensiviikolla kuvata jollain kameralla videopätkän, jospa sitten onnistuis :)

      Poista
  4. Tekoripsiaddikti täällä o/ On ollut ripsien pidennyksetki aikoinaan, mutta niistä tulee muutamanpäivän päästä laitosta jo rumat, pitäisi käydä koko ajan huoltamassa ja se on kallista.. Leikkiripsien mukana lähtee irti omatkin ripset.. Tekoripset kunniaan! Koitin käydä tsekkaamassa omien tänhetkisten lemppareiden merkkiä, mutta paketissa oliki vaan jotain japsimerkkejä, eli en osaakkaan kertoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee kiva kuulla etten ole ainut :)! hei tulipa mieleen että mulla taitaa olla kans noita japsi/kiinaripsiä hätävarastossa, nekin on kyllä kivoja :P

      Poista
  5. taivutatko sun omii ripsii tai laitatko yläripsiin ripsarii, enne noitten ripsien laittoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en taivuta enkä laita ripsaria ennen. ripsaria laitan vasta jälkeenpäin ihan vähän, että omat ripset "kiinnittyvät" tekoripsiin.

      Poista
  6. miksi käytät kaksia ripsiä päällekkäin, eikö yhdet ole jo tarpeeksi tuuheat? :) ota kuva silmistäsi ilman tekoripsiä ? (:
    itsekkin käytän aina juhlissa tekoripsiä, ja ilman näytän ihan väsyneeltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mulle ne yhdet ei ole tarpeeksi tuuheat ;D jos saan tänne laitettua videon ripsien laitosta niin siinä näkyy miltä silmät näyttää ilman ripsiä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.