keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Katkarapupastaa

Kaikki jotka mut tuntee tietää että oon erittäin perso hyvälle ruualle ja syön ihan älyttömiä määriä. Viime viikonloppuna just yks kaveri tokas etten edes tee muuta kun syön, mikä on ihan totta. Rakastan siis ruokaa enkä todellakaan noudata mitään tarkkoja dieettejä tms, vaan syön sitä mikä maistuu hyvälle. Tänään selailin Pirkan reseptilehtistä, ja bongasin tomaattisen katkarapupastan. Jouduin taas kerran mainoksen uhriksi ja säntäsin pää kolmantena jalkana kauppaan hakemaan aineksia. En jaksa kirjoittaa reseptiä kokonaisuudessaan tänne, vaan ihan yksinkertaiset teko-ohjeet ja vähän arviota lopputuloksesta. 

1. Kaada kuumalle pannulle tilkka öljyä sekä yksi rasiallinen puolitettuja kirsikkatomaatteja ja paista hetki, niin että tomaattien rakenne alkaa muuttumaan "lössömmäksi"

2. Heitä joukkoon puoli ruukullista persiljaa, tomaatti ja yrtti creme bonjouria, ruokalusikallinen sitruunamehua sekä pussillinen isoja katkarapuja. 

3. Lisää joukkoon suola sekä mustapippuri ja anna kastikkeen hautua.

3. Keitä tuorepasta

4. Sekoita kastike ja pasta keskenään ja tarjoile heti




Oli siis aivan älyttömän helppo valmistaa ja aikaa kului n. 15minuuttia, oli ihan loistava annos 2-3 henkilölle. Tää oli mun mielestä myös yllättävän täyttävää sekä maukasta, itse yleensä vältän tomaattia mutta tässä se toimi erittäin hyvin. Toivottavasti joku teistä rohkenee kokeilemaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.