maanantai 27. toukokuuta 2013

Mökillä

Niinkuin aikaisemmassa postauksessa lupailin, nyt on aika kertoa vähän tarkemmin meidän mökkireissusta. Mökki siis sijaitsi saaressa Uudenkaupungin lähettyvillä, tarkempi sijainti jääköön mainitsematta. Mukaan mun lisäkseni lähti poikaystävä, hänen isänsä sekä isänsä avopuoliso. Unohtamatta valkoista Diiva kissaa, joka on muuten melkoinen riiviö. 

Perjantaina mulla oli työsopimuksen kirjoittaminen Naantalin Kylpylässä, näillä näkymin työskentely siellä jatkuu ainakin joulukuuhun saakka. Lähes heti sieltä tultuani me pakattiin kamat autoon ja lähdettiin ajamaan kohti mökkiä. Siellä sitten jatkettiin päivää rentoutumalla, syömällä & saunomalla. Samaa kaavaa noudattaen meni myös lauantai, ainoana lisänä se, että vietimme mun synttäreitä! Menimme kalastamaan, itse kalastin pilkkimällä (:DDD) ja miehet sitten virveleillä. Olin jo siinä vaiheessa ihan innoissani, mutta päivä vaan parani eteenpäin mennessä. Poikaystäväni isä oli savustanut meille lohta ja sen lisäksi oli vaikka mitä herkkuja! Tarjolla oli mun kunniaksi skumppaa ja kynttilät pöydässä. Sain myös aivan ihania lahjoja, poikaystävältä hopeisen nilkkaketjun & hänen isältä+isän avopuolisolta puisen teerasian! Siitä sitten päivä jatkui poikaystäväni tädin mökillä vieraillen ja myöhemmin sieltä takaisin omalle mökille nauttimaan synttärikaukkua ja kahvia! Sen jälkeen kömmin ihan unisena peiton alle ja muut jatkoivat iltaansa vähän myöhempään.

Mökki itsessään on mun mielestä aivan ihana, tosi kodikas ja sellanen kunnon mökki. Ei siis mitään luksusta, niinkun noi nykyajan mökit vähän tuppaa olemaan. Poikaystäväni "äitipuoli" on sisustanut mökkiä ihan älyttömän ihanilla esineillä & tekstiileillä. Just sellainen mökki jollaisen toivon itsekkin joskus tulevaisuudessa omistavani, viihtyisä ja kaunis! Saatte nyt vain muutamia kuvia mökistä, sillä esim. mökin sisältö on mielestäni vähän yksityisasia :) 







 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.