tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Aattelin tosiaan tulla vähän päivittelemään tänne kuulumisia. Sain eilen vähän inspiraatiota tehdä itselleni lomakynnet myös käsiini. Siinä vierähtikin monen monta tuntia, ja yhtäkkiä kello olikin jo kuusi. Tajusin että Tappara - Ässät peli on pian alkamaisillaan enkä olltu edes vielä ehtinyt syömään! Äkkiä safkat siis uuniin ja Yle Puheen ääreen kuuntelemaan peliä. Suurin osa teistä varmaan tietääkin että peli kesti kolmanteen jatkoeräänkin saakka. Täällä oltiin siinä vaiheessa jo niin uupuneita ettei auttanut kuin mennä nukkumaan. 

ensimmäinen asukuva ja seki suoraan helvetistä, kiitos iphonen kuvanlaadun.

Tänään mä vähän kokkailin kermaista BBQ kanaa sekä pastaa. Oli ihan järjettömän hyvää ja halusin jakaa tän makuelämyksen teillekkin haha! Eli mä olin ostanut 350g kanan maustamattomia ohuita filepihvejä. Käytän filepihvejä koska jos ostaa valmiiksi suikaloitua kanaa, puolet siitä on sellasta syömäkelvotonta pientä höttöä = turhaa. Joten noita pihvejä palottelemalla saa suikaleita ilman jänteitä ja epämääräsiä pikkupalasia. Eli nyt vaihe vaiheelta ohjetta ton kastikkeen teosta, koska veikkaan että kaikki osaa keittää pastan ilman ohjettakin.

1. suikaloi kanapihvit 
2. heitä suikaleet kuumalle pannulle jossa on tilkka öljyä
3. laita pannulle vettä, jotta kanasta tulee mureaa eikä se pala pannuun kiinni.
4. kun kanat ovat lähes kypsiä ja vesi haihtunut, mausta suikaleet haluamillasi mausteilla.
5. kaada pannulle n. 1dl kermaa ja heitä perään vielä muutama loraus BBQ kastiketta.
6. anna kastikkeen muhia pannulla 5-7min 

Ja niin helppoa se oli, tässä ei siis mene kuin 15-20min joten ei vaadi paljoa aikaa eikä vaivaa. 


Huomenna luvassa postausta koskien Turkin lomaa ! :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan mielettömän kivsa blogi (:!

    http://alliifyoudreamityoucandoit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mun blogissani on haaste sulle, tee ihmeessä jos kiinnostaa/jaksat/haluat ja et ole vielä tehnyt tätä. :)

    http://avaimetunelmiini.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.